Ameling-Verhulsdonck Twitter LinkedIn
U bevindt zich hier : Home > Handige links en checklists

Handige links en checklists

Mijn overheid.nl
Op de website mijnoverheid.nl kunt u allerlei persoonlijke zaken bekijken die vallen onder de overheid. U logt in met uw DigiD en kunt bijvoorbeeld zien wat de status van uw uitkering is of hoe uw belastingzaken ervoor staan. U hoeft dus niet langer in te loggen op verschillende websites, maar kunt door deze portal direct bij al uw gegevens.

Bereken uw recht
Wilt u weten waar u allemaal recht op hebt? Ga dan naar de website berekenuwrecht.nl. Daar vindt u een overzicht van alle tegemoetkomingen en toeslagen die voor uw persoonlijke situatie gelden. Denk aan heffingskorting, bijzondere bijstand of kinderbijslag.

Digitale sociale kaart
Als u wilt weten welke sociale hulp er wordt geboden in uw gemeente of provincie, kijk dan eens op www.digitale-sociale-kaart.nl. Een handige website voor wie bijvoorbeeld zoekt naar een vorm van dagbesteding of advies bij opvoedproblemen.

Vooruitkijken.nl:
De website vooruitkijken.nl is een initiatief van de Federatie Financiële Planners (FFP): ‘de enige objectieve bron voor al je financiële vragen’.

Het Nibud
De website nibud.nl geeft u inzicht in uw geldzaken. U vindt hier bijvoorbeeld informatie over zak- en kleedgeld, alimentatie en kosten van een huishouding.

Mijn pensioenenoverzicht.nl
Zoekt u naar een totaaloverzicht van al uw pensioenen? Kijk dan eens op mijnpensioenoverzicht.nl. U kunt inloggen met uw persoonlijke DigiD.


Curatele en bewindregister
Sinds 1 januari 2014 kunt u op de website curateleenbewindregister.rechtspraak.nl zien wie onder bewind staat vanwege verkwistingen of andere problematische schulden. Een tip voor ondernemers, vooral voor degenen die online verkopen. Als een klant in dit register staat, neem dan vóór levering contact op met de bewindvoerder of de aankoop financieel haalbaar is. Zo komt u achteraf niet voor ongewenste verrassingen te staan. Vraag bij online leveringen dus altijd ook om de geboortedatum!

Kamer van Koophandel
Ken uw klant. Op de website van de Kamer van Koophandel kunt u gegevens opzoeken van 2,5 miljoen bedrijven en organisaties. Handig als u wilt weten met wie u precies zaken doet of meer inzicht wilt krijgen in de financiële situatie van een onderneming. U kunt voor een paar euro een uittreksel opvragen, een jaarrekening of bedrijfsprofiel.

Klik hier voor nog meer handige links!

bekijk ook op kantoor Verhulsdonck .nl lid van branchevereniging Horus logo branchevereniging Horus particulieren en ondernemers over kantoor Verhulsdonck
Karine v.d. Noort
kantoor-verhulsdonck-Foto-Karine-pgkolom "Marijke gaf mij een gevoel terug van overzicht en rust."

Lees meer
Maurits Hildering
P1101004pgkolom "Marijke gaf mij duidelijkheid over mijn bedrijfsvoering."

Lees meer
Henk Wittingen
P2101225pgkolom "Marijke gaf advies over mijn lijfrentepolis en pensioenfonds."

Lees meer
Miriam Schreurs
P1101138pgkolom "Marijke biedt een totaalpakket aan. Heel prettig!"

Lees meer
Ton & Netty Tuithof
P1100995pgkolom "Marijke gaf financieel advies na een persoonlijk verlies."

Lees meer
Sandra Konings
Munten "Marijke hielp bij de financiële afwikkeling van mijn scheiding."

Lees meer
Carla Looijer
P1101056 "Marijke gaf ons financieel inzicht en schetste een realistisch beeld."

Lees meer
Jo Oudendijk
P1101004pgkolom "Als financieel beheerder was Marijke integer en te vertrouwen."

Lees meer

in contact met kantoor Verhulsdonck

Tel.: 088 – 522 41 42 en via of middels de contactpagina