Ameling-Verhulsdonck Twitter LinkedIn
taken bewindvoerder
U bevindt zich hier : Home > Particulieren > Klantervaring particulieren

Klantervaring particulieren

Willem Klees

7 jaar geleden kwam ik bij deze bewindvoerder. Einde bewind was augustus 2018. Ik begon met een behoorlijke schuld en eindigde met een ruim positief banksaldo. Mede dankzij deze bewindvoerder heb ik mijn leven weer op de rit. Alles was destijds duidelijk afgesproken en ook nagekomen. Ik ben zeker heel positief over Ameling-Verhulsdonck en raad deze bewindvoerder aan iedereen aan.


Henk Wittingen

Doordat ik vroegtijdig arbeidsongeschikt ben geworden, had ik problemen met mijn lijfrentepolis en pensioenfonds. Dit was heel complex, maar Marijke Verhulsdonck heeft zich daarin vastgebeten met als resultaat dat beide problemen met succes zijn afgerond.


Ton & Netty Tuithof

Nadat mijn moeder was overleden, had ik vragen over de hypotheek en de verzekeringen. Ik heb Marijke ingeschakeld voor hulp en advies. Daarnaast heeft zij het contact met de notaris overgenomen en de financiële zaken voor mij afgehandeld. Dit gaf mij heel veel rust: ik hoefde me nergens meer druk over te maken.


Carla Loijer

Mijn partner en ik wilden graag onze financiën op een rij zetten om te zien wat wij nu werkelijk te besteden hebben. Marijke heeft ons inzicht gegeven en een realistisch beeld geschetst. Zij is eerlijk, direct en betrokken en maakt het niet mooier dan dat het is. Nu we, dankzij Marijke, financiële duidelijkheid hebben, zijn we gericht op zoek naar een huis dat bij ons past.


Jo Oudendijk

Marijke is een tijd de financieel beheerder geweest van mijn man. Zij heeft alle geldzaken overgenomen, zoals het beheer van de bankrekeningen. Marijke is bijzonder integer, makkelijk om mee te praten, toegankelijk en heel empathisch. Ze werkt efficiënt, is concreet en geeft altijd een goede terugkoppeling. Het gaf mij een stuk rust dat de financiën beheerd werden door iemand die te vertrouwen is.


Sandra Konings

Marijke heeft mij financieel advies gegeven over de afwikkeling van mijn scheiding en de zakelijke aspecten daaraan. Ze heeft mij goed ondersteund en prima geholpen. Marijke is direct en betrokken. Ze werkt met korte lijnen: je hebt direct contact met haar. Dat is heel prettig.

bekijk ook op kantoor Verhulsdonck .nl lid van branchevereniging Horus logo branchevereniging Horus particulieren en ondernemers over kantoor Verhulsdonck
Karine v.d. Noort
kantoor-verhulsdonck-Foto-Karine-pgkolom "Marijke gaf mij een gevoel terug van overzicht en rust."

Lees meer
Maurits Hildering
P1101004pgkolom "Marijke gaf mij duidelijkheid over mijn bedrijfsvoering."

Lees meer
Henk Wittingen
P2101225pgkolom "Marijke gaf advies over mijn lijfrentepolis en pensioenfonds."

Lees meer
Miriam Schreurs
P1101138pgkolom "Marijke biedt een totaalpakket aan. Heel prettig!"

Lees meer
Ton & Netty Tuithof
P1100995pgkolom "Marijke gaf financieel advies na een persoonlijk verlies."

Lees meer
Sandra Konings
Munten "Marijke hielp bij de financiële afwikkeling van mijn scheiding."

Lees meer
Carla Looijer
P1101056 "Marijke gaf ons financieel inzicht en schetste een realistisch beeld."

Lees meer
Jo Oudendijk
P1101004pgkolom "Als financieel beheerder was Marijke integer en te vertrouwen."

Lees meer

in contact met kantoor Verhulsdonck

Tel.: 088 – 522 41 42 en via of middels de contactpagina